Hari Ini Dalam Sejarah…………….

Business Woman Mang hari ini dalam sejarah….. Sejak aku keje kat telekom nie, aku rasa hidup aku aman dan tenteram sket….. even aku just ‘contract staff’ kat sini tapi aku puas hati sbab aku dapat gak keje di company yang mempunyai pucuk dan rebungnya sendirik… Gaji aku pun boleh tahan SEDAP…… Yam…..yam….. Boleh la sara aku kat KL nie.. Alhamdulillah.. Sejak aku keje kat sini, byk betul aku bersabar…. Mana taknyer, asyid mengadap pc mengadap kertas dan 100 kali lagik….boring siot! Tapi ku tabahkan hati dan jiwa aku nie kerana aku datang ke sini adalah untuk mencari rezeki dan pengalaman yg paling berharga dalam hidup aku nie… Aku tak rugi. Walaupun aku tahu aku hanya dapat bertahan kat Telekom nie selama 6 bulan je…. Ku tahankan wahai Jebat… Kena lak ‘BOS’ aku, En. Azhar….. Bos yg aku respect. Baik siot!! Takut gak aku.. skali dier mengaummm…………… mak aih, jatuh jantung aku! Tapi tak pe, aku tahu dier ok…. sgala jasa baik dier ambek aku mase interview hari tu amat aku hargai….. Trima kasih!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: