112261159764227169

السّلام عليكم و رحمة الله

Thu,29th Jul,05

ALhamdulillah, bersyukur aku ke khadrat illahi. Kerana dengan limpah kurniaNYa, aku dah berjaya dalam temuduga dalam Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) pada tarikh 15/6/05.
Image hosted by Photobucket.com
Pagi nie aku tergerak hati nak tengok laman web SPA nie. Itupun sebab nak suggestion kawan aku suh apply online SPA nie nie. SKali aku ceq nama aku dah lulus dalam temuduga. Fuh..terkejut aku dibuatnya… tergamam n kelu lidah aku nak berkata². Setelah 3x aku interview kat SPA nie. Tapi surat tawaran dr SPA belum aku terima lagik. Maybe dlm masa terdekat nie la kot. Insyallah.. Hati aku hepi sangat… aku beli nasik pagi tadi pun aku x mkn. AKu bagik kat kakak opis aku makan. Punya la excited giler… Ghasa cam nak menjerit jerk… muhahahaha… Tapi itu la, camner ngan TM? adeyy… sedey gak aku nak tinggalkan TM nie. AKu dah syiok giler keje kat sini… kengkawan kat opis aku x kasik aku pindah n suh keje ngan TM jerk. Ntah la… aku pon xtau nak cakap cam ne..comfiusing gak aku dibuatnya… TM aku kontrak jerk tapi ura² aku leh permanent. Pas2 SPA nie aku mang permanent la… aku syg nak tinggalkan TM nie… uwaaa… sape leh tolong aku!!! Comfiusing……..
…الهمد لله

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: