112288685307559285

السّلام عليكم و رحمة الله
Mon, 1st Aug, 05

Posted 1,


Ghinie gi opis awal. Dengan niat nak keje la tapi niat lain nak jumpa bos n discuss bout SPA tue. adeyy.. skali bos aku bz daa.. Pening gak dibuatnya. Nak tanya tadi, skali dier bagik keje plak.. Herm, Terpaksalah aku tangguhkan dulu niat aku yang suci lagik bersih nie. Xpe, jap gi aku akan discuss ngan dier….

Posted 2,


Aku ghasa makin hari makin kembang pipi aku nie. Ntah hape yg aku makan ntah. Nak kata kuat makan, xde la sangat pon.. ‘dier’ pun cakap cam tue. Herm, x kan sebab aku makan pil diet tue kot.. xpe, nak bat camne. Badan sihat otak cergas…muahahahaha..janji aku bahgia…

Posted 3,


haha..tinggal 4 hari lagik. Seramnyer…..muahahhaha. Petang Nie nak gi beli cincin.. nak beli cincin ape ekk?? nak pau cukup²..ekekekeke…

الهمد لله

————————————————————————————————

Mon, 1 Aug,05

Posted 1,

Skarang dah kul 5.45 ptg. Bos aku x bagik balik lagik. Katanya ade lagik kerja yg belum dibereskan. So, aku mengikut arahan jer la. Memandangkan xde plan nak ke mana pun.

Posted 2,

Nak kata aku patut bengang atau x, aku pun xtau la. Sbb dah berkali tunda. Kata ‘dier’ petang nie nak gi beli cincin. Tapi hampeh gak.. ‘dier’ kata, bank dah tutup mase dier on the way ke bank. Mana x tutupnya, kalu gi bank kul 5 petang. Kena la ngan diri aku yg tengah ‘red light’ nie. Buat aku lagik moody. Dah la aku nak bat ape pun serba x jadieq jerk ghinie.. Langsung aku letakkan phone mase cakap phone ngan ‘dier’ tadi. Malas aku nak layan…

Posted 3,

Aku sendirik pun x tau ape nak jadieq ngan aku nie. Ghinie bos bagik kerja kat aku. Dier suh aku ‘alter’ kerja tuh.. Dengan kerja tue mang dah pening, menambahkan lagik kepentingan kepala aku nie lagik. Sampai berapa kali aku kena ‘alter’. Penuh meja aku yang bersih suci nie ngan paper yg aku printed tadi. Aku sendirik pun x tau ape yg bersarang, ape yang aku ngah berangan nie… tensen..tensen… Tapi x de sape yang tahu ape yg terkandung dlm kepala hotak aku nie… Tapi itulah perangai aku, yang suka berfikir walaupun benda remeh.. Kekadang ‘dier’ pun tension tgk perangai aku. Ahh..lantak la ‘dier’. Aku jerk nak kena pham perasaan orang.. Skala skali biarlah orang pham perasaan aku lak.. Bukan kena terjun banguna, bukan nak kena rentasi lautan api, bukan kena daki gunung yang tinggi pun nak pham aku.. Whatever, lantak lah!

Moral: Tunggu….jangan x tunggu………

الهمد لله

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: