112295861635637594

السّلام عليكم و رحمة الله

Tue,02 Aug,05

Posted 1,

**Kempen Sempena Hari kemerdekaan. Bagus gak kempen nie. Kalu korang tengok aku nyer blog nie bebetul. Ade bendera dok berkibaq n jalur gemilang dok terlentang kat penjuru atas blog aku nie. Sebagai seorang warga MAlaysia yang merdeka, aku nak sahut cabaran semua pencinta² blog. X kira la, Blogdrive, Blogspot, WordPress dll. Muahahha…. nie Aku COPY PASTE dari blog IKOKO… Malaih aku nak pikiaq nak tulih ape… so, interest?? JUst COPY & PASTE!!

p/s1: Ini ada projek sepanjang bulan August .. jadilah orang terawal yang mengibarkan jalur gemilang.. hoho~ ni aku sangat bersemangat ni nak sambut merdeka kali ni sebab kali ni nye sambutan sangat menarik perhatian aku.. ye ar kan.. best bila ada projek camnieh…gabung ngan blog-blog lain.. ni sebenarnya khusus bagi sesiapa yang ada blog… tapi kalau nak letak kat web pun no hal nye… letak la.. sama-sama kita kibar jalur gemilang..🙂 Selalu kita tengok sesetengah blog ~ ada yang letak band MAKEPOVERTYHISTORY.ORG … kali ni, aku harap.. band seumpama ni diubah kepada band jalur gemilang..

p/s 2: Kalau ada sesiapa yang nak sumbangkan artikel tentang kemerdekaan.. bleh ar register kat http://merdeka.weblogscenter.com

p/s 3: Oh ye.. kalau ada sesiapa yang nak sumbangkan IDEA untuk memeriahkan lagi projek weblogscenter nieh, bleh la pi kat PROJEK SEMPENA MERDEKA.. AUGUST EVENT
REMINDER : Ingat! Jangan lupa kibarkan bendera ni sepanjang august(ogos) ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: