112375121965496356

السّلام عليكم و رحمة الله
11 Aug 05, thu

Posted 1,

Kembali blogging. Setelah seminggu bergelar tunangan orang. الهمد لله selesai sudah majlis pertunangan aku yg berlangsung pada 6 aug 05 jam 12.15 tengahari. Ape yg aku harapkan semuanya menjadieq. Syukur… Dengan sebentuk cincin emas belah rotan & sebentuk cincin emas putih, aku sah menjadieq tunangan 0rang. Segala perbincangan kedua belah pihak, berjalan dengan baik. Mas kawen & belanja kawen (x payah la aku nak sebut kat sini) yang telah ditetapkan oleh pihak aku, oleh pihak telah diterima baik ‘hubby to be’ aku. ‘Hubby to be’ aku pun hadir juga ke majlis tue. Tapi mase majlis tue berlangsung, ‘hubby to be’ aku stay dlm kete. Kononnya malu la kot… thehhehe.. Mang berdebar la ghasanya. Tapi aku hadapi situasi tue cool n maintain cun… muahahha…. Mase majlis tue, aku offer utk make up sendirik sbb lagik puas hati. Tapi mang puas hati. Make up pun simple but nice la. Ghamai yg puji simple. N xde la putih melepaknya. W’ever, aku bersyukur la. Segala²nya berjalan dengan lancar sebagaimana yang dirancangkan. الهمد لله . Sesiape nak tengok gambo aku, leh la masuk fotopages aku.

Posted 2,

Hari nie 11hb Ogos 05, besday mama. Aku ucap ‘besday’ kat mama pagi tadi & said thanks coz support utk majlis pertunangan aku ghitu. Mama berpenat lelah jugak bat majlis tue. Sian mama… herm, utk besday dier kali nie aku bagik gelang tangan kristal + emas. Mahal woo…… Mama aku pun suka aku bagik gelang tue. Dier ucap tima kasih kat aku pagi tadi. Tapi aku x heran sangat la takat gelang tue nak dibandingkan dengan jasa dan didikan mama pada aku selama 23 tahun nie. W’ever, Thanks mama.. I LOVE YOU SO MUCH!!

Image hosted by Photobucket.com

Posted 3,

Hari nie aku ghasa malas sangat. Opis ngah restucture. So, berceramuk la tempat aku nie. Dan aku pun bakal dipindahkan ke belakang. Tapi aku x kesah la sebab aku pun bukan lama pun nak stay kat TM nie. Hujung bulan nie pun maybe aku reg kat JPA dah. Tue yg bat aku lagik malas sebenarnya. Macam nak dok umah jerk. Tapi xpe la. Daripada aku dok termenung kat umah tue. Baik aku datang opis nie buat ape yg patut. W’ever, aku harap JPA dapat bg surat lapor diri tue secepat yg mungkin. Senang sket. Xde la hati nie gundah gulana lagik. Pagi tadi aku ade gak tanya GM aku apsal kontrak aku kat TM nie. Herm, mls aku nak type kat sini & malas jugak utk aku pikirkan benda yg belum pasti aku kat sini. Hopefully, aku dapat majukan diri aku kat JPA tue nanti. Insyallah…

Posted 4,

Arghh……aku malas nak pikir. Aku nak balik!!!! Tapi awal lagik. Aku nak balik tido. Aku ngah tensen. Aku ngah bosan. Aku xde mood!! Adios…..

الهمد لله

…………………………………………………………….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: