112435567909363464

السّلام عليكم و رحمة الله

18th Aug, 05, Thu

Posted 1,

Semalam lepas aku balik dr makan ngn ‘SAYANG AKU WORLD’, aku lepak kat umah. Kat Tv ade pelancaran Hari Kemerdekaan. Niat aku nak tgk si ‘Mawi World’ kat TV. Lastly, ‘MAwi World’ tengok aku.. muahahhahaaa…. RUGI wooo….. berduet ngn CT lagik tue.. Jeles tul aku…’SAYANG AKU WORLD’ aku ade kol aku kul 1 pagi, ingat ker kenape. Ghupanya dier bgtau yg dier tgk ‘Mawi World’ berduet ngn CT. Amboih..dier pun dah pandai dah tgk ‘Mawi World’ skarang. Sampai aku nie dier panggil ‘SAYANG SAYA WORLD’. Ekekeke…. jgn lepas kawen nanti ‘SAYANG SAYA Weekkk’ dah la… ekekkeke…..

Posted 2,

Tinggal beberapa hari lagik aku bakal meninggalkan TM nie. x sampai seminggu aku dah nak blah. Terasa gak hati aku bila dok kat TM nie. Yela x sampai seminggu kan. Ghasa lain macam jerk. Nak gi keje pun x semangat. Kekadang tue, kul 9 baru aku dtg keje. Ok ker cam tu? Thehehe… Ekekekke…. W’ever, alhamdulillah semalam aku gi ngan ‘SAYANG AKU WORLD’ ker Putrajaya utk ambek surat lapor diri. Aku ditawarkan ke Kementerian Kebudayaan Kesenian Dan Warisan kat ngan Maju Junction tue. Lega ghasanya bila dpt area KL sbab dekat ngan ‘SAYANG AKU WORLD’. ekekekkee…. Pasni, aku asyid lepak KL jer la. Adeyy.. boring gak nie. Nak kena naik LRT la plak pasnie. Keje kat TM aku jln kaki jerk 5 minit. fuhhh…. Tapi xpe, aku dah x ghisau sal keje lagik pas nie… Alhamdillah… Semalam aku bagik notis kat unit operation. Dlm surat tue terpaksa aku bat back date. Sebab aku dpt surat lapor diri pun dah lambat. What can I do?? Mcmana skali pun. Aku kena decide la sbb aku lapor diri kat KKKW 25hb nie. But dlm surat tue hingga 31 Aug. Ahh… lantak la… Aku mls nak pikir. Yang penting 25hb nie. AKu terpaksa say Gud bye to TM. Di saat ini slagi ade mase aku nak curahkan keringat aku yg masih ade nie pada bos² yg masih perlukan khidmat aku nie. Seminggu nie aku agak bz ngan filing aku la.. Maklum la, unit aku nie dah banyak bos skarang. So, ade yang handover n ade yg take over. Opis aku nie pun dah sesak aku tengok bila masuknya staff² baru kat sini.. Partition pun dah banyak.. Akunyer tempat pun dah jauh dr bos aku. Baru tadi dier cakap ngan aku “lama x nampak you”. Mana nak nampaknya kalu aku nie bagaikan x wujud jerk dlm hidup dier.. ekekkeke…. hahhaa.. malas aku nak pikir. Biarlah… itulah manusia nie kalu keje terus ke atas, dier x kan ghasa bagaimana keje di bawah.. Wallahualam…

——————————————————

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: