112476999787598472

السّلام عليكم و رحمة الله

23rd AUg 05, Tue

Posted 1,

Image hosted by Photobucket.com

Posted 2,

Arggghhhh…. Hari nie aku last date kat TM!! Adeyy… cepat tul mase berlalu. Esok aku dah x masuk blog nie. After that aku x sure kat KKKW tue ade komputer sendirik n ade internet ke x. Adeeyy… Mintak² ade la…. Leh la aku lawati blog aku nie. Kalu x, mang aku x masuk la.. kat umah dah la xde internet. Hampeh tul… Herm, whatever aku xde kerja ghinie. Mang aku habiskan mase aku kat TM nie dgn bat personal job… What can I do. Jap gi dlm kul 3 aku ade discussion ngan bos aku. Maybe pasal keje la. Bos baru la katakan. Dier pun x tau sgt bab² filing semua. MAklum la, aku ngn bos lama dulu. Whatever, sebelum aku mengundurkan diri aku nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kepada yg banyak membantu aku selama nie. ANtaranya:-

  • EN.AZAHAR – beliau banyak beri tunjuk ajar pada aku and give me more experience. Aku appreciated. Dan beliau gak yang usaha utk sambungkan kontrak aku kat TM nie dan berkongsi masalah dengan aku. Thanks BOS!
  • PN. ZAHARAH – Thanks coz take care of me…
  • EN.FAIZAL & PN.ARLINA – thanks coz 2b my bos.
  • Kengkawan yg rapat ngan aku mase kat TM – Kak Nurul, Hazera, Ita, Abg Izad, Abg Faizul, Kak Ros, Kak Lidza, Kak Nick eTc… Kenangan bersama x mungkin aku dpt lupakan. Hari² terakhir aku kat TM nie, makin seronok lak aku ghasa. Derang pun happening jerk aku ghasa.. Sporting… and banyak bagik sokongan tatkala aku ngah susah hati pikir sal kontrak. Thanks, I cherish all the good time I had wiz u…
  • Mak cik² dan Kakak cleaner – yg membantu aku membersih meja atau tempat aku… ekekkek….

So, kalu ade berita ape². Sesape nak kawen ker, bgtau la kat aku dan hubungilah aku dialamat email shiemahalim@gmail.com ataupun shiema_halim@yahoo.com . Insyallah aku akan hubungi dengan segera. Aku doakan ‘Gud Luck’. Adeyy.. sedey lak aku ghasa…. cam nak menitik lak ayaq mata aku nie…. Takpe, sabarlah yek….

——————————————-

الهمد لله

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: