112807909116091047

بسم آلله آلر حمن آلر حيم
السّلام عليكم و رحمة الله
30th September 2005

Posted 1,br>
Alhamdulillah dapat gak aku update blog aku nie setelah hampir nak masuk 2 bulan aku bekerja kat KeKKWa nie. Rindu betul aku nak update blog aku nie. Mana xnyer, dah sebulan lebey gak aku kat KeKKWa nie belum ade penempatan. Tension tul. Datang opis pun xde semangat. Dok kat opis cam orang bodo jerk. Ngan ngantuknya, ngan xde keje.. Pas2 cam nak jadieq orang giler pun ade gak ghasanya… muahhahaha…. Yela, bila xde keje.. Cuba korang pikir. Bila korang dok jer kat opis ngan xde komputer pas2 dok lak dalam bilik aircond yang sejuk sampai ke tulang putih. Pergh…. bosan…. Dah la xde komputer. Tapi aku sabarkan dulu sbb aku keje ngan gomen. Maybe nie dugaan hidupp….:p

Posted 2,br>
Alhamdulillah… Malam Nie aku nak balik kampung. Nie pun aku dtg opis fiance aku. Disebabkan dier ambek aku kat opis tadi, so aku terpaksa la ikut. Sesambil order Mc D.. nyum..nyum… Aku balik kampung sampai hari isnin nie 3hb Oktober 2005. So, bila aku start keje hari selasa nie aku dah ade meja aku sendiri. MUahhahaha… best!! Aku dah ade komputer. Aku ade keje sendirik. Alhamdulillah… lega ghasanya….

Posted 3,br>
Okla, aku nak stop dulu sbb aku nak mkn mc D. Jap gi nak balik n kemas baju dan bas akan bertolak pada pukul 10.30 malam. Semoga aku selamat disepanjang jalan ke kampung… Perlis!! Hang tunggu aku balik!! Aku rindu padaMUUUu!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s