113565227621661820

Tue, 27 Dec 2005

Posted 1,

Semalam hari Isnin, aku cuti dan semua orang yang berkenaan jugak cuti. So, aku decide x nak pegi opis sebab boley dikatakan setiap hari aku berada di opis. Tidak kira cuti umum, cuti am atau cuti ape skalipun. Tension gak kekadang tue, keje kat sini agak susah nak handle. Tapi xpe la. Redha je la.. Lagipun, aku nak bat cenderahati tetamu utk majlis perkahwinan aku nanti. Banyak lagik aku nak kena bat. Budget cenderahati utk 800 orang tetamu. Cukup x cukup, tue jer yang aku mampu buat. Skarang nie, aku dah buat dalam 30%. Jenuh gak kalu sesorang bat benda nie. Tapi semangat nak kawennyer pasat aku gagahkan jugak…

Posted 2,

Petang lak, fiance aku ajak gi jogging. Adeyy… sakit badan aku dibuatnya. Kalu dah skali skala gi jogging, cam tue la jadieqnya. Tapi disebabkan nak support tunang aku yang nak kurus tue, aku ikutkan ajer tunang aku tue. Sonok gak… hehehe….. Tapi mase aku tinggal kat sentul dulu, slalu gak aku gi jogging. Boley dikatakan every week, so xde la semput bila berlari. Skarang nie, nak berlari setengah round tue pun aku tahankan ajer. Sampai berpinau bijik mato aku dibueknyo..

~Wassalam~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: