113646105658440440

Asalamualaikum..

Mon,2hb Jan 2006

Posted 1,

Semalam Ahad 1hb Januari 2006. Semua orang menyambut Hepi New Year. Tapi aku tak menyambut New Year tahun nie sebabnya aku ikut tunang aku main badminton kat Danau Kota. huh..huh..huh.. penat tul badan boleh main badminton. Maklum la, badan nie bukan slalu boleh excercise mcm nie. Asyid dok jer kat opis mengadap komputer mcm skarang nie. Kejap ke belakang kejap ke depan kejap ke atas. Thehehe… Mencari fail, CarikBuku Service, carik itu carik ini… Lastly, komputer gak yang aku dok mengadapnyer.. So, bila boley keluarkan peluh skali skala terasa sihat lak badan nie even badan terasa sakit. Fuh!
Balik darik main badminton, kedai mamak gak gi lepak. Hentam sekeping roti canai ngan milo tarik. pergh…hilang dahaga aku. Tak cukup segelas air aku mintak lagik segelas air “Sayang, owg rasa mcm sedap jer air soya tue. Boley x?” huhuhu….. hahhaa… hihihi…. mana x makin mengembang badan nie. Balik rumah… kedebum~tidoo…. kroihhhh……

Posted 2,

Hari nie hari isnin. Aku datang opis. Kekonon bat OT. Tapi mang aku bat Ot pun. Bukan memain sih… Sesambil bat keje aku prepare akunyer claim OT aku. Pergh.. Maveles… maveles.. Sonok kalu bab kira claim nie. Boley tahan gak claim aku satu bulan.. memberangsangkan! Lepas balik dr opis, tunang kesayangan aku ambek aku kat opis. Then terus dier bawak aku gi KLCC. Konon² nak beli purse ngan belt utk letak kat hantaran. Tapi semuanya hampeh sebab tak kena ngan selera ngan budget dier. Ngalahkan beli barang aku. Berjam² lamanya aku menunggu dier memilih barang. Sampai aku terduduk kat kusi menunggu dier. Lastly, balik ngan tangan kosong. Melecet kaki! Itu yang aku dapat…

~Wallahualam~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: