114169904268154159

Posted 1,

Aku rasa tak terlalu awal aku postkan kad aku kat blog nie utk jemputan pada kengkawan yg dirahmati. Harap dapat hadir. Choice la mana satu tempat. Samada di Perlis atau di KL. Semoga Majlis aku Berjalan dengan lancar. Amin.

Posted 2,

Bila aku tgk kad kawen aku tue, aku ghasa mcm tak percaya yang aku nie bakal jadieq isteri orang. How sweet….. Ghasa gementar, takut, ghisau… semuanya ada…. Masih belum pecaya… kekadang, aku pikiaq sesorang samada aku nie betul2 bersedia atau tidak. Alhamdulillah…. aku dah dapat petunjuk. Aku harap keputusan muktamad aku nie tidak merugikan mana2 pihak… huhuhuhu….. (ape yg aku merepek nie labuuu….). Semalam aku baru pulang dari Kampung. nak dijadieqkan cerita, Bas yang aku naik dr Kl ke perlis rosak lak.. terkandas kat slim river selama 4 jam sementara tunggu bas ganti. Dah la panas…. tapi aku leh relek tido dalam bas.. ngantuk bangat! Dalam kul 4.30 pagi, baru aku dapat bas baru. nak dijadieqkan ceghita lagik… 2nd bas nie pun bermasalah…. pancit lak… itupun dah sampai di Kerpan, kedah. Lastly aku turun kat situ. Aku kol tunang aku yang kebetulan ade job kat perlis datang ambek aku. Adey… letey betul… Rugi masa aku sehari suntuk atas bas. Lastly, aku bat keputusan hari isnin aku ambek EL. sebab x puas bercuti. Dengan persiapan majlis aku lagik… Bilik pengantin… hehehe… dah siap… dan telah dipasang…. (awal giler!) tapi disebabkan aku dah x balik sehingga majlis aku nanti, aku pasang la dulu… lagipun bukan ade orang guna pun bilik tue…. mase aku balik, aku tgk abah sibuk mengecat rumah.. aku tengok rumah tue dah macam balai polis la plak… biruuuu…. thehehehhe… whatever, thanks to mama & abah, sebab telah bat yang terbaik utk anagah…. I LOVE YOU so MUCH!

~wallahualam~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: