114224943939025090

Assalamualaikum

Mon, 13th Mac 2006

Posted 1,

Tunang kesayangan aku pegi outstation lagik. Kali nie terus ke Kangar, Perlis. Then, aku ade kol dier semasa bertolak ke sana. Katanya selepas bat keje nak terus gi umah aku. Thehehhe… maklum la dah ade mak mentua la katakan. Petang tadi aku kol dier. Tanya dier kat mana. Boley dier kata “Saya kat umah la nie.. Ngah tido…” (amboi..amboi…. mcm dier balik kampung dier lak). Nie yang jeles nie… esok lak, aku nak kena gi kursus kat Taiping, Perak. 4 Hari 3 Malam. Adeyyy.. bosannya… dengan keje kat opis nie berlambak lagik yang aku x dapat nak setelkan. Terpaksa lak gi kursus. Esok pepagi kul 7 aku dah ready. Cuma yang aku kompius nie aku nak bawak ke motor gi parking kat Maju Junction tue? Herm.. aku x harap sangat. Takut hilang. Bukan kejap aku tinggal. Maybe aku terpaksa la berebut naik lrt esok. Adeyy… bosannya. dengan beg besar lagik… Whatever, aku terpaksa la…… Jumaat baru aku balik. Dari sana, maybe tunang aku ambek aku. Sebab dier bat job kat sana…. Kalu x, aku balik dari taiping naik bas kementerian aku..

Posted 2,

Updated! Aku baru jer sampai ke opis nie. Petang tadi aku balik umah then aku masuk dalam beg camping aku tue. Memula aku malas nak hantar beg ke opis tapi setelah memikir kesusahan dan kepayahan aku pagi esok nak packing baju menaiki LRT terpaksalah aku gagahi gak datang opis tengah malam nie. Aku ajak roomate aku, Zila merempet skali ngan aku. Alhamdulillah, aku sampai dengan selamat. Jap gi aku dah nak balik. Nak gi makan jap, Lapoooooo….. petang tadi mkn sandwich je utk isi perut. Dari pagi x makan ape. Itulah aku nie, kalu tunang xde jer. Mulalah la nak patah kaki. Makan pun sanggup berlapo…. hUhUHUhu… Satgi nak MaKannnn…… tomyamlah! HuHUhUhhuu… SrruuPppp…. Okla, dah nak bali… adios….

~wallahualam~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: