+3 month+

Assalammualaikum

Posted 1,
Our baby is growing strong, big..bigger…biggest…… & so cutey!!
pregnancy

Posted 2,
Semalam aku pegi spital bersalin kat Klinik Kesihatan DBKL, Kg. Bharu (Dengan kawan seopis aku). Berjalan kaki gak aku dari Maju Junction ke Kg Bharu tue. Kekonon kuat la nak jalan kaki tue.. agak jauh gak berjalan tue. nasib baik berdua. Nanti akak tue dah transfer ke Kelantan. Tinggal aku sesorang. Kalu ade belas kasihan dari hubby aku, boley la dier hantar tapi kalu tak… huhuhuhu…. jalan kaki la nampaknya…. Whatever, yang penting……… Dah dapat kad meghah! Ahaaa…

Alhamdulillah, semuanya sehat belaka. Semalam kena test urean n kena test blood. Mang sakit wei… ambek darah woo… 3 tempat kat lengan aku nie dicocoknya. Nampak sangat aku berisi. Sebab x jumpa urat kata nurse tue… hampes… agak lebam gak lengan aku nie. Tapi xpe la coz of baby. Ummi sacrified ape saja kan… Janji baby ummi sehat… 1 utk semalam, 2 utk hari nie dan 3 utk MASA DEPAN!! Ahaks……

Posted 2,
Hari nie lambat lak hubby aku ambek aku. Maybe bz hari nie. Terpaksa aku menunggu dulu. nak bat keje dah malas dah. Nasib baik la ade blog nie. Leh gak melepaskan ape yang patut. Ingat nak ajak pi kedai bunga reben. nak beli stokin nak bat bunga teloq kazen aku tue… Masih lagik tersangkut. Stokin dah habis… so, terpaksa beli. Stakat la nie baru 30% aku siap. Sesikit la.. Bukan senang nak bat 100 btg tue kan… Tapi ingat nak bat 50 btg jer then yg 50 lagik tue beli.. thehehehhe… sebab dah malas….. kuang…kuang… whatever, nanti bila dah terhasil bunga teloq yg aku buat nie, aku cuba update… so, adios…

8 Responses to “+3 month+”

  1. zu Says:

    dh 3 bln..br ambik kad yer shiemm

  2. shiemz Says:

    a’ahh..dah 3 bulan baru ambek kad… thehehehe…. nasib x kena marah…😀

  3. puterisatu Says:

    emm..mesti cute sesangat baby dalam perut ko tuh kan….

  4. shiemz Says:

    iNsyaAllah… MesTi Muka Mcm Ummi Ngan aBah Dier.. Thhehehe..comBination..😀

  5. zu Says:

    hrp gitula…x kan la nk jd muko org lain lakk…

  6. shiemahalim Says:

    mana tahu kot kuar muka siti nur haliza lak… betuah la aku, anak aku kawen ngan dato k nanti.. hahhahah😀

  7. zu Says:

    bykla kooo…kawen ngan dato mudo x po…yg status bujangg…wakakaka

  8. shiemz Says:

    yolah..yg bujang la…. bujang kayoo..😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: