+wat i did last weekend+

Assalamualaikum

Posted 1,

Sabtu – Datang opis bat OT. Dalam kul 4 aku balik. Tapi hari tue aku ghase x sedap hati. X tau la sebab ape. So, aku msg hubby aku suh datang ambek awal. Lepas tue petang, hubby aku gi main bola dulu. Lepas maghrib aku kuar ngan hubby pegi makan laksa kat Jln TAR. Wah…. cedappp…. Aku mang x ley lepaskan peluang every week utk makan laksa. Klau tak terbayang².. Lepas pegi makan laksa tue ajaks hubby gi lepak kat dataran merdeka. HuHu.. mcm zaman ngah bercinta dulu… Borak² pasal hari nie n mase depan. Mcm²… Kalu kat umah belum tentu leh borak mcm tue. Hubby pun kekadang borak ngan adik atau mama dier kat umah. So, segan la nak borak pasal personal kat umah tue.

Ahad – Pagi aku bangun agak lewat gak. Kuar ngan hubby gi breakfast. Then balik umah iron baju hubby ngan baju aku. Maklum la… skarang nie ngah musim malas. Aku nak iron ikut mood. Kalu buat mood malas..pkai baju x ber’iron’ pun x kesah. Ahaks… Utk hari nie memula xde la plan nak gi memana. Tetiba hubby ade lak plan dier. dier ajak gi genting! Yahoo… syiokknya…. Tue yg semangat nak ber’iron’ baju semakin menjadieq². Tapi malang tak berbau baru aku iron dalam 3-4 pasang baju, kakak hubby datang lak.. bawak skali anak dier. So, tetiba mood aku nak iron hilang begitu sahaja. Ahaks…. aku terpaksa la mengemas baju yang belum iron. Aku tak nak dianggap mcm nak menunjuk jerk.. Tapi plan nak ke genting still berjalan macam biase. Selepas solat zohor, aku pun bersiap. heh! Seronok jugak…. dari petang sampai la ke malam aku ngan hubby berjalan² kat genting tue tanpa jemu. Gi genting hubby dapat gak sehelai t-shirt nike n aku lak dapat gak tangan yang diperbuat dengan lilin (tangan aku dicelup ngan lilin). Ape ntah namanya… aku pun x ingat… Whatever, skali skala berjalan. Mang hepi… Hubby lak nampak puas hati.. memula ingat nak tdo sana tapi hotel 1st world tue dah fully booked. So, terpaksa la kensel…. So, conclusion dari situ… aku hepi sangat. Cuma agak letih skit. Sejak² peknen nie, badan mudah sangat terasa letih….


Wallahualam

9 Responses to “+wat i did last weekend+”

  1. zu Says:

    wahh..bstnyer pi gentingggg…aku bilerla nk pi lg nihhh….ko balik hari ker…

  2. shiemz Says:

    aku balik hari la…tapi memula tue nak book gak hotel skali penuh lak. Kena lak aku keje esok harinyer.. malas la aku… mang best pegi…😀

  3. zu Says:

    ko honeymon hari tu kek mano

  4. shiemz Says:

    Esok baru nak pi honeymoon… thehhehehhe

  5. zu Says:

    esokkk…esok bilo tuh..kemano…jd x pi lg layo..honeymoon kek umh lg la yooo…samola kitooo….nanti la pii…hehehe

  6. shiemz Says:

    aku Dah poyei ke pulau pangkor dah.. 2 hari 1 malam.. jadieq la.. Lopehkan tokak jo.. Hari nie nie badan den ghaso loteh sangat…

  7. zu Says:

    pulau pangkorr..wah..brp byk pkai belanjo ha..stay kek mano..bgla koatationn…hehehe

  8. shiemz Says:

    ahahahha….nak gi honeymoon hang kena la berbelanja lebey tapi kalu dok 2 hari 1 malam mcm aku nie jimat sket… aku tido kat chalet ‘zack pink’ ok la… not bad.. janji tdo selesooo….😀

  9. zu Says:

    bgla info..x do ko..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: