+19th week+

Photobucket - Video and Image Hosting
read more: 19th week
Photobucket - Video and Image Hosting Makin aktif ..makin cergas ..makin cerdas .. itu yg dapat aku ungkapkan perihal ngan ‘dak kecik’ aku nie sorang. Setiap hari setiap pagi petang siang malam, i will feel my baby’s movements. Kuat betul terasanya. Hingga hubby aku pun dapat merasai pergerakan ‘dak kecik’ nie. Hes hes hes… Seronok bila dah mula merasai every movement yg ‘dak kecik’ nie buat. Ngah ngadap pc nie pun dier bz gak dlm peyot nie. Hai… x saba nak gi scan… Ingat dapat pitih next week nak gi scanlah! Nak tgk dier ngah masak ke ngah main bola… HuhuhU… Kalu masak ikut ummi, kalu main bola ikut babah…. Semoga ‘dak kecik’ makin aktif…makin sehat hendaknya. InsyaAllah…

6 Responses to “+19th week+”

  1. puterisatu Says:

    weh..ko dah pindah umah ke weh….aku tak tahu pun….berapa ko sewa apartment tu sebulan?

    selamat menjalani kehidupan bersuami isteri ya…muehehhe…rajin2 masak tau..

    Klu wat makan2 jangan lupa jemput aku….mueheheh

  2. admin Says:

    Yes, aku dah pindah dah kat Sri Gombak SG 9/8. mang best puteri. Apartment 3 Bilik 2 Bilik air. Sewa 500 + 1 month dep + 100 api air. Aku dah angkut suma brg2 aku. stakat la nie belum start masak lagik. Sebab kuali periuk suma kat kg. yela sebelum niekan dok umah MIL. Insyallah, kalu aku bat mkn2 aku jemput. hes..hes..hes..

  3. puterisatu Says:

    weh…online ler kat YM….nak borak ngan ko…

  4. shiemz Says:

    jap, aku masuk…. tapi aku ngah ade keje lak nie…😀

  5. zz Says:

    hehehehe…sajo testt…wah dh tukar langsir nmpkk…mano ruang borak2..

  6. admin Says:

    Klik kat shoutbox… theme baru..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: