+Tiket Bas Ghaya+

Assalamualaikum

Ahaa..sebelum ape², tiket bas aku dah beli tengahari tadi. Itupun banyak dah sold out. nasib baik.. Aku prefer Transnational lagik dari yg lain. So, korang yg nak balik beraya tue better la beli tiket bas tue cepat. Kang nyanyi tak berlagu lak kang. Ahaa… Cepat… Jgn terlambat…. Nak elak dari tiket balik pun habis, better beli tiket pegi balik jer lah yek..🙂

12 Responses to “+Tiket Bas Ghaya+”

  1. ikoko Says:

    akak..

    ina belum beli lagi tiket untuk balik raya..

    ina rasa ina taknak balik rumah untuk raya kali ni..

    nak concentrate ngan study, sebab lepas raya dah final exam..

    kalau ina balik rumah, ina tak akan baca buku.. sebab rumah bukan tempat untuk baca buku, tapi tempat untuk bersuka ria..
    😦

  2. admin Says:

    yeke ina.. Rugi wooo x balik.. Balik la.. dapat beraya sehari dua pun cukup la. Jgn la lama² sangat. mang xkan study punya. Experiance akak cam tu la dulu. Buku pun ghaya sama.. ahaks..🙂

  3. zz Says:

    wahhhh…cayalahh..sib baik aku x pyh nk risau nk boli tiket bas..ari tu dgr..tket train pun abis nk balik pantai timurr…sold outt…dasyattt….raya punyo pasaiii…abis hang taun nih..rayo kmpung hang la erk…

  4. Admin Says:

    Ahaks…Mesti La wei… Kalu tak Menangis tak berlagu aku tahun nie. mcmana habis pun tiket aku tetap gak usaha carik tiket bas tue.. Ahaks. nasib baik ade lagik semalam… aku ghase skrg nie dah sold out!!🙂

  5. puterisatu Says:

    Aku ..wajib balik kg…muahahhaa…

  6. Admin Says:

    Wajib ek… Aku pon wajibulghunnah!! kes kes kes….😀

  7. zz Says:

    aku hari2 balik kampungg..muahahaaha

  8. Admin Says:

    Hahaha..hari2 xde masalah…🙂

  9. zz Says:

    ado gakk..tingin nk balik kampung jauh gakk..tp kampung mano nk balik…hehehehe…sian aku kann…hari2 balik kampunggg…balik sesekali lagik syok wooooo…

  10. admin Says:

    Dok la sendirik.. baru leh skali skala balik maa..🙂

  11. zz Says:

    dok sdiri pun..kono duk jauh la..mano den nk dudukkk…

  12. Admin Says:

    Tak cari xde la… Ker hang mang x nak pindah?🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: